Vilkår og betingelser

Hoods er drevet af Hoods ApS og udviklet i samarbejde med det digitale bureau Folkmatic.

Hoods er en lokal platform, hvor du kan følge, søge og dele informationer med dit nabolag og komme i kontakt med folk i dit område direkte fra mobilen – nemt og hurtigt!

Generelt

Hoods Aps, Skovgaardsgade 1b, 2100 København Ø, CVR 37697338 stiller en online service til rådighed der formidler kontakt mellem private og virksomheder.

Hoods er ikke ansvarlig for de informationer der er lagt op af brugerne. Hoods bruges på eget ansvar og Hoods er ikke ansvarlig for ægtheden af hverken brugere eller opslag.

Hoods forbeholder sig retten til at slette opslag som de mener er spam-relaterede. Dvs. gentagne opslag, opslag som er irrelevante for den kategori de er slået op i osv.

Du accepterer således ved din oprettelse som bruger på Hoods at:

  • Du er fyldt 15 år ved din oprettelse
  • Du overholder lokale regler og love inkl. lov for online adfærd
  • Du fører en pæn omgangstone
  • De opslag du opretter er sandfærdige og korrekte
  • Dine gemte oplysninger er korrekte
  • Misbrug af din konto som skyldes tab/tyveri af mobil med adgang til din konto er ikke Hoods ansvar, men vi kan hjælpe dig med at hindre adgang til kontoen.

Oprettelse af opslag

Udbyder du en vare til salg skal det ske i overensstemmelse med såvel dansk lovgivning som Hoods regler i øvrigt, som beskrevet i disse betingelser.

Når du lægger billeder på dine opslag, indestår du for, at disse billeder er dine egne og således ikke krænker andres rettigheder.

Hoods ansvar

I det omfang loven tillader det, accepterer du at friholde Hoods for ethvert ansvar, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse med private handler. Hoods er ej heller ansvarlig for den adfærd, en bruger måtte udvise på sitet.
Hoods holder ikke styr på, eller er ansvarlig for kvalitet, sikkerhed, eller lovmæssighed af de varer, som private handler omhandler, for om en varebeskrivelse er sand eller nøjagtig, hvorvidt sælger har vilje og evne til at levere og sælge disse varer, eller hvorvidt køber har vilje og evne til at betale herfor. Hoods kan ikke styre, og styrer ikke afslutningen eller gyldigheden af private handler.

Tilgængelighed

Hoods kan ikke garantere for uafbrudt adgang til servicen, men vi gør alt for at sikre det.
Hoods kan i den forbindelse ikke kan gøres ansvarlig for den manglende adgang, brugerne måtte opleve.

Kontakt imellem dig og Hoods

Ved din oprettelse af en Hoods profil accepterer du at Hoods må sende dig elektroniske henvendelser vedr. din profil, og indhold der publiceres af andre brugere på Hoods. Kontakt til Hoods administration sker på info@hoodsapp.dk.

Ophør af medlemskab

Din profil hos Hoods kan til enhver tid fjernes uden opsigelse eller udgifter.

Nyhedsbrev

Som bruger modtager vil du jævnligt modtage Hoods’ nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan indeholde reklamer fra andre virksomheder. Hoods kan endvidere benytte den af dig opgivne e-mailadresse til at udsende meddelelse om opdateringer, informationer mv. Hoods videregiver ikke dine oplysninger til brug for reklame fra andre virksomheder, jf. Hoods politik om beskyttelse af personlige oplysninger, medmindre du har givet udtrykkelig samtykke hertil. Ønsker du ikke at modtage vores nyhedsbrev, kan dette afmeldes i tilsendte nyhedsbrev.

Ændringer i Vilkår og betingelser

Hoods forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser og vilkår til enhver tid. Ligeledes kan servicen til enhver tid ændres eller ophøre. Meddelelse om ændring vil blive sendt via e-mail eller som push meddelelse.

How can we help you?